oğlumuz 2 yaşında. bu yaz ağustos ayında sünnet oldu. yaklaşık 2.5 ay önce . son 1 haftadır penisinde şişme başladı. sağ taraftaki şişlik sert ve sivri. sol taraftaki yeni başladı daha flat görünümde o da sert. Kazakistanda ikamet ediyoruz. buradaki sağlık sistemine cok güvenemiyoruz. olası yardımlarınız için teşekkürler. not: sünnet işlemi dar sünnet derisi nedeniyle iltihaplanma sebebiyle Türkiyede dikişli yapıldı
cevap:
penisinde şişme derken, penis ucunda mı yoksa penis sapı derisinde mi bir şişme söz konusu? sağ ve sol tarafı derken hangi bölgeden bahsediyorsunuz?
genel olarak özellikle sünnet sonrası çocuklarda penis ucu iltihabı nedeniyle şişlik ve kıazrıklık oluşur. Bu hastalık balanittir ve antibiyotik tedavisi ile düzelir. Ancak bebğinizdeki durum sanırım sivilce benzeri lezyonlar var. bu lezyonları görmeden net bir şey söylenemez.
270 views








No comments yet.